Sluit website direct

menu

Welkom op onze nieuwe website

Terug

Met trots presenteren wij onze nieuwe website: www.veiligthuiszuidhollandzuid.nl.

Zowel inwoners, als professionals kunnen bij Veilig Thuis terecht voor informatie en advies. Wij willen dan ook dat iedereen die zich zorgen maakt over iemand in zijn of haar omgeving, ons gemakkelijk kan vinden. We verwachten dat de site helpt om informatie te vinden over het melden van zorgelijke situaties en hoe iemand informatie of advies kan inwinnen. Een Veilig Thuis, dat doen we samen!

Onze nieuwe website is helemaal 'responsive'. Dat betekent dat je de site ook optimaal kan bezoeken op je smartphone of tablet.

Wie zijn wij?

Op 1 januari 2015 is Veilig Thuis Zuid-Holland Zuid gestart. Veilig Thuis biedt ondersteuning en advies aan iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Daarnaast biedt Veilig Thuis ZHZ ondersteuning en advies aan zorgwekkende zorgmijders en hun directe omgeving.

Achter een melding schuilt vaak een complexe situatie. Met de oprichting van Veilig Thuis is er meer samenhang in de aanpak van alle vormen van kindermishandeling, huiselijk geweld en zorg & overlast. Veilig Thuis Zuid-Holland Zuid is een projectorganisatie waarin het Steunpunt Huiselijk Geweld van de Dienst Gezondheid & Jeugd en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling van Jeugdbescherming west samen opgaan.

Ik zoek hulp

0800 2000 voor kinder-, ouderen-
mishandeling en huiselijk geweld
24/7 bereikbaar (buiten kantoortijden alleen voor spoedsituaties)

Deel deze website: